Search

Categorie filter
Check in
Check out
Date Range Filter
Guests

Filter by :

Badrooms
Price
Price - slider
$20$100
Rating
Rating
Populaire filters
Populaire filters
Categorie
Meals

Bali villas

Sort by:
Hoi ik ben Suzanne van Lieshout. Ballonartiest en schmink/glittertattoo artiest. Ik vindt het leuk om mensen blij te maken met mijn creaties iedere keer weer iets anders te mogen doen originele ideeen te verwerken in mijn creaties. Voor groot en klein is iets leuks te bedenken en maken. Hoe dan ook ik maak er wat speciaals van.
0.0/5
Mijn bedrijf heet Boom Balloons. Ik doe mezelf verhuren als ballonnenclown op div. feestjes zoals carnavalsmiddagen, bruiloften, bedrijfsfeestjes enz. Ook op jaarmarkten, instellingen en scholen kom ik graag. Ook heb ik enkele keren een workshop gegeven. Verder maak ik ook ballonnenbogen en ballonpilaren. Ook enkele 'mens' figuren maak ik. Te denken aan bijv. een baby op een luiertaart, een verpleegster, abraham enz.
0.0/5
TOP offer
Hallenstraat 20, 5531 AB Bladel
Hallo ik ben Bouke Martens de persoon achter Happy Color Faces en ik kom graag een onvergetelijke dag bezorgen met mooie herinneringen. In 2016 heb ik weer het schminken opgepakt na 18 jaar niet meer geschminkt te hebben en ben ik begonnen met het volgen van diverse schminkcursussen en workshops om er weer in te komen. De glimlach die kinderen en zelf geschminkte volwassenen mij geven van mijn creaties, heeft me doen besluiten om weer te gaan schminken en mezelf verder te gaan ontwikkelen op schminkgebied.
0.0/5
TOP offer
Hallenstraat 20, 5531 AB Bladel
Als De Ballonnenfee kom ik van uw feest een Sprookjesachtig ballonnenfeest maken. Met mijn speciale ballonfiguren weet ik de kinderen (en volwassenen) telkens weer te verrassen.
0.0/5
TOP offer
Hallenstraat 20, 5531 AB Bladel
Typisch Joris Events is een jong, dynamisch bedrijf die zich vanaf oktober 2015 heeft gespecialiseerd in entertainment, ballondecoraties & partyverhuur. Kwaliteit en service zijn 2 woorden die typisch kenmerkend zijn voor dit jong en dynamisch bedrijf. Het is een plek waar de klant altijd op de eerste plaats staat. Zo zorgen wij ervoor dat alles voor u geregeld wordt. Wij komen graag voor u alles op locatie klaar zetten zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.
0.0/5
TOP offer
Aangelag 16, 5541 GK, Reusel
Voor mij is mijn werk meer dan gewoon werk, het is mijn passie. Vooral de afwisseling met verschillende mensen, kinderen en soorten opdrachten vind ik het leukste van dit werk. Het ene moment sta ik op een babyshower en maak ik een zwangere vrouw blij met een bellypaint en het volgende moment ben ik kinderen aan schminken. Van die blije gezichtjes zodra ze in de spiegel kijken, wordt ik zelf ook blij.
0.0/5