Aanbieder worden op Party Advisor

Heb jij een bedrijf in de evenementenbranche of ben jij leverancier op particuliere feesten en kleinschalige bedrijfsfeesten zoals open dagen? En wil jij meer zichtbaarheid, omzet en leuke opdrachten in de eigen regio?


Wellicht kan Party Advisor dan interessant voor je zijn.

Elke ondernemer zou graag op de eerste pagina van google staan. Maar helaas is dit vaak geen haalbare kaart. Dit vraagt vaak om een flink marketingbudget. Maar niet bij Party Advisor. Bij Party Advisor kun je al voor een laag bedrag 365 dagen per jaar zichtbaar zijn en snel gevonden worden door klanten die naar jou op zoek zijn.

Ook als startende ondernemer is het uitermate geschikt om je aan te melden en zo, zelfs al heb je nog geen eigen website, al wat mooie opdrachten binnen te halen. Wij geven je het podium en jij straalt met je aanbod en ontvangt rechtstreeks de aanvragen van de klant in je mailbox. 


Maar wat als ik meerdere soorten entertainment of producten aanbiedt? Ook dit is geen probleem. Jij wordt vertoont in alle categorieën waarin jij aangeeft werkzaam te zijn. Zonder extra kosten. 

En als mijn agenda eigenlijk al vol genoeg zit? Bedenk dan dat klanten ook al op zoek zijn naar de invulling van hun feest over soms wel een half jaar of over een jaar. Dus hoe fijn is het als je zo ruim van te voren al mooie opdrachten kunt vastleggen. 

Hoe werkt het?  

  1. Meld je aan op het platform als nieuwe aanbieder. (klik hier) 
  2. Vul alle gegevens in, upload foto’s en video’s, verzamel reviews. 
  3. Persoonlijk contact met ons voor de puntjes op de i.
  4. Als het profiel wordt goedgekeurd sta je dezelfde week nog online.
  5. we kondigen je aan via de sociale media als nieuwe aanbieder en vinden het fijn als je zelf hierover ook verteld in je socials.

Meer party nieuws

Party Advisor: Het Ultieme Platform voor Feestorganisatie is Nu Live!

Vandaag is een dag vol opwinding en vreugde, want Party Advisor is officieel live gegaan! Als jij bezig bent met het plannen van een spectaculair feest en op zoek bent naar de beste lokale aanbieders om jouw visie werkelijkheid te maken, dan is Party Advisor dé oplossing voor jou. Dit innovatieve platform biedt een directory van kleine ondernemers uit jouw

Verder lezen »

Feestje zelf doen of laten doen?

Het leukste feestje bouw je zelf, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen. Maar wat nou als je zelf helemaal geen zin hebt om de slingers op te hangen. Als je het liefste mensen regelt die het allemaal voor je komen doen.Dat jij lekker onderuit kunt genieten met iedereen die je lief is. En je zelf ook echt wat

Verder lezen »

Wat is Party Advisor

Via Party Advisor vind je eenvoudig al je benodigdheden voor je feestje, van kinderentertainment tot cateraar, en van stretchtent tot photobooth. Zoek snel op regio en vind bedrijven uit de buurt, hun gegevens en lees ervaringen van anderen. Zo heb jij alles voor jouw feest simpel en snel gevonden en geregeld. Waarom is Party Advisor opgezet? Op facebook groepen zag

Verder lezen »