Feestje zelf doen of laten doen?

Het leukste feestje bouw je zelf, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen. Maar wat nou als je zelf helemaal geen zin hebt om de slingers op te hangen. Als je het liefste mensen regelt die het allemaal voor je komen doen.
Dat jij lekker onderuit kunt genieten met iedereen die je lief is. En je zelf ook echt wat aan je feestje hebt. Dat is wat ik graag wil. Ik ben Willemijn Craens – Hendrikx, trotse eigenaar van Party Advisor. En ik wil dat mensen zelf met volle teugen genieten van hun feest. 

En daarvoor kun je veel dingen uit handen geven en boeken of bestellen. En ook vooraf met het organiseren kan ik je met Party Advisor veel tijd besparen. Dus geen uren meer google’n op zoek naar de juiste partij. Maar in een paar klikken snel de bedrijven bij je in de buurt een berichtje sturen. Zo hoeven zij niet ver te rijden en het scheelt jou weer in de reiskosten.

Verder vind ik het erg belangrijk dat elke ondernemer, hoe klein of groot ook gelijke kansen krijgt op het platform. Dus dat iemand die het als bijbaan doet, nét zo veel kans maakt op een boeking, dan een groot bedrijf met meerdere personeelsleden in dienst. Jij als klant kiest uiteraard wat je aanspreekt en met wie je een klik voelt.

Laten we samen de wereld nog een stukje mooier maken en het leven vieren!
Ik gun je, dat je rust ervaart bij het organiseren van je feest en dat je er alles uithaalt wat er in zit. Dat je geniet van elke seconde en later met een tintelend gevoel terug kijkt.
Dat je dit moment bij je kunt dragen als een van je mooiste herinneringen. Voor jou en voor alle mensen die jou omringen. 

Ik wens je een geweldig feest toe. Of dit nu een bruiloft, verjaardag, jubileum, babyshower, kraamfeest, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, open dag of zomerbarbecue is …. 

Onze aanbieders zijn er klaar voor, om jou te ondersteunen. 

Meer party nieuws

Party Advisor: Het Ultieme Platform voor Feestorganisatie is Nu Live!

Vandaag is een dag vol opwinding en vreugde, want Party Advisor is officieel live gegaan! Als jij bezig bent met het plannen van een spectaculair feest en op zoek bent naar de beste lokale aanbieders om jouw visie werkelijkheid te maken, dan is Party Advisor dé oplossing voor jou. Dit innovatieve platform biedt een directory van kleine ondernemers uit jouw

Verder lezen »

Aanbieder worden op Party Advisor

Heb jij een bedrijf in de evenementenbranche of ben jij leverancier op particuliere feesten en kleinschalige bedrijfsfeesten zoals open dagen? En wil jij meer zichtbaarheid, omzet en leuke opdrachten in de eigen regio? Wellicht kan Party Advisor dan interessant voor je zijn. Elke ondernemer zou graag op de eerste pagina van google staan. Maar helaas is dit vaak geen haalbare

Verder lezen »

Wat is Party Advisor

Via Party Advisor vind je eenvoudig al je benodigdheden voor je feestje, van kinderentertainment tot cateraar, en van stretchtent tot photobooth. Zoek snel op regio en vind bedrijven uit de buurt, hun gegevens en lees ervaringen van anderen. Zo heb jij alles voor jouw feest simpel en snel gevonden en geregeld. Waarom is Party Advisor opgezet? Op facebook groepen zag

Verder lezen »