Klachten

Het kan natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent over Party Advisor, of dat er iets niet goed is gegaan met het product of de dienst die je hebt besteld bij de aanbieder.

Klachten over het Party Advisor platform deel je met ons. Klachten over producten en diensten die je via het platform hebt gevonden, bespreek je met de aanbieder.

Party Advisor platform
Als er iets is dat je over het Party Advisor platform met ons wilt delen, stuur ons een mail via klacht@party-advisor.nl of via onderstaand klachtenformulier. Daar kun je ons laten weten dat bijvoorbeeld de site ergens niet goed werkt of een idee delen hoe we het platform beter kunnen maken. Jouw ideeën zijn hartstikke welkom!

Aanbieder
Hoe vervelend het ook is als er iets fout gaat met de afspraak die jij met de aanbieder hebt gemaakt, dat kan wel eens gebeuren. Omdat wij als Party Advisor niet bij jouw event zijn, is dat iets waar wij weinig aan kunnen doen. Dat moet je direct met de aanbieder bespreken.

Aarzel alsjeblieft niet als je ontevreden bent om dat aan ons te laten weten!
Wij nemen jouw klacht sowieso serieus en zullen altijd reageren.
Vragen, opmerkingen of klachten dienen volledig en duidelijk omschreven te worden ingediend. Wij zullen ernaar streven binnen 14 dagen na het indienen van de vraag, opmerking of klacht te reageren.

Algemene vragen
Algemene vragen en/of opmerkingen, stel je via het standaard contact formulier

Een klacht altijd vervelend maar niet onontkomelijk