Schminkzilla

0.0/5
Aangelag 16, 5541 GK Reusel

Voor mij is mijn werk meer dan gewoon werk, het is mijn passie. Vooral de afwisseling met verschillende mensen, kinderen en soorten opdrachten vind ik het leukste van dit werk. Het ene moment sta ik op een babyshower en maak ik een zwangere vrouw blij met een bellypaint en het volgende moment ben ik kinderen aan schminken. Van die blije gezichtjes zodra ze in de spiegel kijken, wordt ik zelf ook blij.

Aanbod

Ballonartiest
Schminken

Schminkzilla

Beoordeling
0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vergelijkbare aanbieders

Bijenpakken Tallie Twist - Chantal Hensen
Irenelaan 32, 6042 HZ Roermond
0.0/5
Als sinds 2010 treed ze op als Ballonartiest Tallie Twist en Ballonnenclown Tallie. Bedrijven, stichtingen en particulieren uit Limburg en daarbuiten weten Ballonartiest Tallie Twist te vinden voor luchtig vermaak tijdens kleine feestjes en grote evenementen. Je kunt Tallie Twist boeken in verschillende outfits passend bij jouw feest of evenement. Voor ieder thema heeft ze een passende look. Bijvoorbeeld de regenbooglook voor unicornfeestjes, flamingostijl voor zomerfeestjes en de stijlvolle 60's look pas bij ieder feest. Maar ook voor Halloween en Kerst heeft ze een prachtige outfit en prachtige balloncreaties in thema. Ballonartiest Tallie Twist maakt ook prachtige ballonkostuums en ballonjurken die te gebruiken zijn voor straattheater, als mascotte of entertainment tijdens markten en festivals. Vraag naar de mogelijkheden voor jullie evenement.
Clown Tallie markt Roermond - Chantal Hensen
Irenelaan 32, 6042 HZ Roermond
0.0/5
Ben je op zoek naar een spraakmakende ballonnenact voor je feest of evenement? Dan ben je bij Ballonnenclown Tallie aan het juiste adres, zij maakt ieder feest tot een groot succes! Als professioneel ballonartiest maakt zij de meest bijzondere creaties van ballonnen en laat jong en oud versteld staan. Als sinds 2010 treed Clown Tallie op als kinderentertainer en ballonartiest. Bedrijven, stichtingen en particulieren uit Limburg en daarbuiten weten Ballonnenclown Tallie te vinden voor luchtig vermaak tijdens kleine feestjes en grote evenementen. Tijdens een show vol verrassingen maakt ze de mooiste ballonfiguren en tovert een lach op ieders gezicht. Clown Tallie maakt ook prachtige ballonkostuums en ballonjurken die te gebruiken zijn voor straattheater, als mascotte of entertainment tijdens markten en festivals. Vraag naar de mogelijkheden voor jullie evenement.
Schermafbeelding 2022-11-29 om 11.35.23 - Naomi van den Reek
De Geestakkers 3C, 5591 RC Heeze
0.0/5
Arjen Verhuurt een breed assortiment aan materialen voor elke gelegenheid. Op deze website kunt je ons assortiment bekijken en direct een aanvraag doen. Voor een advies op maat plannen we graag een persoonlijk gesprek in. We beschikken tevens over een breed netwerk binnen de verhuurbranche waardoor we ook aan specifieke wensen kunnen voldoen.
CasinoMagic met Louis Baerts - Tricky Business
Langenhof 44, 5071TP Udenhout
0.0/5
Louis Baerts is een magisch entertainer en professioneel goochelaar die altijd met een 100% glimlachgarantie werkt. Geen flauwe trucjes maar echte belevenissen waar men nog lang over zal napraten.